header11.png header4.png header1.png header13.png header2.png header15.png header5.png header10.png header6.png header14.png header8.png header7.png header9.png header12.png header3.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

In memoriam: Jan van Reenen

3-7-2014
Nieuwsafbeelding

Met grote ontsteltenis namen wij kennis van het overlijden van Jan van Reenen. Na ziek te zijn geworden is Jan overleden op 28 juni 2014.

Wij leven mee met de familie en wensen hen veel kracht toe om dit grote verlies te kunnen dragen.

Jan is lang speler en trainer geweest bij Hockeyvereniging Bleiswijk. Hij gaf met veel enthousiasme training aan jonge en minder jonge spelers. Aan zeer ervaren, maar ook aan beginnende hockeyers. Voor Jan was iedereen welkom bij de vereniging en hij droeg dit actief uit. Jan kon dan ook rekenen op grote waardering van andere leden, de technische commissie en het bestuur. Wij gaan Jan erg missen.

Er is gelegenheid om te condoleren op donderdag 3 juli van 19:00 tot 20:00 uur in het Rouwcentrum Sorghvliet, Groot Hertoginnelaan 1 in Den Haag.

De plechtigheid wordt gehouden op vrijdag 4 juli om 15:15 uur in de aula van Hoeve Ysendoorn gelegen op begraafplaats Nieuw Eykenduynen, Kamperfoeliestraat 2a te Den Haag, gevolgd door de begrafenis aldaar.

Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Met warme groet van het bestuur,

Martijn Kruijt

Voorzitter Hockeyvereniging Bleiswijk

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws