header14.png header1.png header3.png header7.png header2.png header6.png header12.png header8.png header9.png header11.png header10.png header15.png header5.png header4.png header13.png

700 trainingsballen spoorloos

10-5-2017

Beste leden,

In het huidige seizoen zijn we al 700 trainingsballen verloren op de hockeyvelden. Momenteel zijn de materiaalkarren al weer praktisch leeg.

Tevergeefs zijn er meerdere oproepen geweest om de ballen netjes op te ruimen en af te sluiten en alleen te gebruiken voor trainingen.

Hierbij de oproep nogmaals om echt netjes en zuinig met de ballen om te springen. Als je ballen buiten het veld speelt, haal ze op. En bij wegzetten van de karren, doe de kar op slot.

Indien gezien wordt dat ballen ontvreemd worden uit de karren, of gebruikt worden buiten de trainingsdagen (bv op zaterdagen), meldt dit dan ajb via [email protected].

Alle leden willen graag trainen met voldoende materialen. Laten we dan ajb met alle leden zorgen dat die materialen ook bij de club blijven.

Bedankt voor jullie aandacht,

TC en bestuur HVB