header12.png header4.png header9.png header1.png header3.png header13.png header5.png header2.png header10.png header11.png header15.png header14.png header6.png header8.png header7.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Veterinnentoernooi

22-2-2014
Nieuwsafbeelding

Wij, de dames-door-de-week-veteranen van hockeyvereniging Bleiswijk, organiseren op dinsdag 25 maart 2014 een hockeytoernooi voor acht dameselftallen.

Het thema is ‘Herrie in de Kas’, alles wat groeit en bloeit in de kas komt voorbij.
We zetten hiermee ons mooie tuinbouwgebied in de schijnwerpers tijdens een leuk dagje hockeyen.

Zo’n toernooi organiseert de hockeyclub maar eens in de tien tot twintig jaar dus wat zou het leuk zijn als de ruim honderd dames, uit het hele land afkomstig, nog eens terug komen naar de kassen…..De deelnemende teams zijn onder andere afkomstig uit Amstelveen, den Bosch en IJsselstein en de naam van elk team is gekoppeld aan een product uit de kas, zo zijn er de joelende aubergines, de zingende aardbeitjes en de gierende pompoenen.

Dit landelijke toernooi, dat tegelijkertijd ook in andere delen van het land wordt georganiseerd, is door de KNHB gekoppeld aan een goed doel. Elk team schenkt automatisch een bedrag aan de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.

De opbrengst van ludieke acties op de toernooidag zelf komt ook ten goede aan dit goede doel ‘dicht bij huis’.

Wij vragen alleen sponsoring in natura, wie het leuk vindt om een bijdrage te leveren voor ons toernooi en/of het goede doel kan een mail sturen naar Erna Harkema via [email protected]

Het gaat om producten uit de kas, bloemen, posters, en ballonnen om ons clubhuis mee te versieren of een teamprijs.

Met vriendelijke groeten
Namens de sponsorcommissie van het ‘Herrie in de Kas’ toernooi.
Erna Harkema
Margriet Hoebee
Andrea van der Houwen
Bijlage: herrie.pdf

Gerelateerd nieuws