header11.png header14.png header12.png header15.png header6.png header13.png header1.png header7.png header9.png header8.png header3.png header10.png header4.png header2.png header5.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Drie evenementen op 1 rij

6-9-2017
Nieuwsafbeelding
Dit seizoen zijn we fantastisch begonnen met de HVB-EK dag in Amstelveen en de supergave clinic van MB1 voor de DEF jeugd. En we gaan gewoon door! De komende weken is er weer van alles te doen. 

Naast de start van de competitie (succes!) kun je komende weken genieten van:
- 12, 13, 14 September: 'Experience Lansingerland'. 
Alle brugklassen van Lansingerland doen mee aan een creatief en sportief programma. Een van de onderdelen is een hockeyclinic bij HVB..En er wordt op de velden ook gevist door de hengelsportvereniging. Nieuwsgierig?  Kom kijken op di, wo of do. De clinics starten om 9 uur en duren tot 15 uur. 

- 17 september: De Rabobank Sponsorfietstocht. 
Kom naar HVB om wat lekkers te eten, te drinken, te genieten van wedstrijden van Heren 1 (14:45 uur), Dames 1 (12:15 uur) of fiets mee met je team, ouders, familie met de Rabobank Fietstocht. Niet alleen gezellig en gezond maar het levert ook nog eens een mooi bedrag op voor HVB. Klik hier om in te schrijven (website) of ga naar https://events.rabobank.com/zuid-hollandmidden/SFT17/
Inschrijven kan tot en met 8 september

- 24 september: De Parkzoomloop
Elk jaar organiseren 'Gezondheidscentrum Parkzoom' en 'de Lionsclub Bergschenhoek' de parkzoomloop. Je kunt meedoen met de 5 km, kwart marathon of met de kidsrun (1,5 km). Let op! De opbrengst gaat naar het G-team van HVB. Doe dus mee met je team, ouders enz. De 'running coaches' van HVB doen ook mee. Ga naar https://www.gcparkzoom.nl/parkzoomloop/ om je in te schrijven.

En natuurlijk: 16, 17 september zetten we je op de foto voor het HVB Hockeyalbum. Al deze activiteiten worden mogelijk gemaakt door jou als vrijwilliger. En er is nog genoeg te doen dit jaar. Op 16 september zetten we een kraampje neer waar je van harte welkom bent om mee te denken wat jij voor HVB kunt doen. Tot dan!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws