header2.png header13.png header15.png header12.png header3.png header6.png header4.png header9.png header5.png header1.png header11.png header10.png header8.png header7.png header14.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Het is vriendjesweek 9 t/m 13 oktober!!

9-10-2017
Nieuwsafbeelding

Heb jij nog een broer/broertje, buurjongen, neefje of vriendje op school of uit de buurt die jij eens wil laten zien hoe leuk hockey is??

Neem hem dan mee naar de training!! Alle jongens en meisjes die bij HVBleiswijk spelen in de E-,F, Benjamins en Funhockey-jeugd mogen een vriendje (=jongen) meenemen naar de training tijdens Vriendjesweek. De kinderen krijgen deze week via hun trainer of coach een uitnodiging, welke zij aan hun vriendje kunnen geven. Belangrijk is dat de uitnodiging ingevuld wordt meegenomen naar de training. Deze vriendjesweek is alleen voor (nieuwe) jongens.

De vriendjes mogen de hele training meedoen met het team om eens te ervaren hoe leuk onze sport is! Daarnaast is het natuurlijk super gezellig om samen met je vriendje te sporten.

Voor HVBleiswijk is het heel belangrijk dat er nieuwe jongentjes lid worden. Wanneer  jouw vriendje lid wordt doordat jij hem hebt meegenomen ontvang je van HVBleiswijk een cadeautje.

Wanneer: 9 t/m 13 oktober 
Voor wiejongens vanaf 5 jaar
Outfit: sportkleding en sportschoenen
Hockeystick: kun je lenen van de club
Kosten: GRATIS

Wanneer er vragen zijn hoor ik het graag.

Met sportieve groet,
Patricia van den Kieboom
Voorzitter Technische Commissie
[email protected]


Gerelateerd nieuws