header1.png header11.png header15.png header8.png header4.png header9.png header10.png header6.png header14.png header2.png header5.png header3.png header12.png header13.png header7.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Verbouwing

7-6-2018
Nieuwsafbeelding
Het Hockeyseizoen loopt alweer bijna op het einde. Laatste wedstrijden, toernooien, trainingen en selectietrainen zijn ingepland en daarna is het zomerstop.

Gebeurd er dan even niets op de club? Nee hoor, zeker niet. Vanaf 2 juli zal de verbouwing van entree en toiletgroepen gaan plaatsvinden.

De bedoeling is dat we een mooie, nieuwe, rolstoelvriendelijke ingang gaan krijgen, met een automatische schuifdeur van de gang het clubhuis in. De gang wordt ook opgeknapt. Ook komen nieuwe toiletten, met een speciaal invalide toilet.

De planning is dat dit ca 3-4 weken in beslag zal gaan nemen en dat alles klaar is voor de start van het nieuwe seizoen.

Belangrijk om te vermelden: Dit alles is mogelijk gemaakt door diverse club gerelateerde geld-inzamelacties,  individuele acties, hulp van onze hoofdsponsor en nog veel meer. Echter, we zijn er nog niet helemaal! Geld inzamelacties en dergelijke zullen dus blijven bestaan en nieuwe ideeën, creatieve initiatieven zijn altijd welkom!

Het bestuur.

Reacties

Tim van Ginneken
Gelijk dan het houtwerk buiten met elkaar van een verflaag voorzien? Met een groep schilderen is hardstikke gezellig. En scheelt voor de club houten kozijnen vervangen.
Sander Koutstaal
Ik doe mee Tim
Wolter Manders
Genoeg vrijwillers te werven op de MSN BBQ

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws