header10.png header14.png header15.png header4.png header2.png header8.png header7.png header5.png header11.png header3.png header9.png header13.png header12.png header1.png header6.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

HVB shirts naar Gambia

30-10-2018
Nieuwsafbeelding

Dit seizoen kreeg elk lid bij HVB van hoofdsponsor Havecon een nieuw wedstrijdshirt. Een mooi gezicht op de velden, alle leden van jong tot oud lopen in hetzelfde mooie shirt.  En daar komt best wel wat bij kijken.  Denk aan de bestelling van de shirts, de inname van de oude shirts en natuurlijk het uitdelen van de shirts aan de leden in de juiste maat. 

En dan komt natuurlijk de vraag wat je met de oude shirts gaat doen.  Over een ding was de sponsorcommissie samen met sponsor Havecon het eens. Weggooien is zonde. En zo kwam HVB in contact met ‘Gambia for You’, een organisatie die hulpgoederen transporteert naar Gambia via de boot.   En daar werden ze uitgedeeld aan de kinderen daar,  die met en tegen elkaar voetballen.  En hoe mooi is het dan om te zien dat 450 kinderen een shirt krijgen voorzien van een rugnummer!
 
 

Voor ons als maatschappelijke vereniging een klein gebaar om te doen. En een groot plezier voor de kinderen in Gambia.  Dus... als je nog eens op vakantie of bezoek bent in Gambia; let goed op, wie weet kom je je vorige HVB-shirt nog tegen.  

 

Reacties

Charles van Vlijmen
leuk

Reageer op het nieuws