header12.png header13.png header3.png header1.png header10.png header2.png header15.png header11.png header6.png header9.png header14.png header5.png header8.png header7.png header4.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Filip naar de finale op 5 april!

1-3-2019
Nieuwsafbeelding

Update 24 maart: Wow! Filip is dankzij al jullie stemmen één van de drie finalisten geworden. En dat wordt een feestje. Samen met enkele jongens uit Jc1 / Jc2 gaat hij naar de feestelijke finale van de 'Rookvrije Generatie Awards' op do 4 april In Artis!


Iedereen bedankt voor het stemmen en Filip veel succes en maak er een mooi feestje van!


------------------

Sinds 1 januari is HVB Rookvrij. En dit initiatief kwam tot stand door de inzet vorig seizoen van toen JD1 en JD2. Bij een opruimactie van de jongens werden veel peuken bij elkaar geveegd. De jongens gingen samen met hun coach Filip Verschoor (veteranen B) aan de slag om HVB rookvrij te krijgen. En dat is gelukt! 


HVB is hiermee de 1e sportvereniging in Bleiswijk die rookvrij is. Die actie is niet onopgemerkt gebleven bij de Stichting Rookvrije Generatie.  Filip is één van de kandidaten geworden voor de ‘Rookvrije Generatie Award’.  Breng je stem uit en help hem aan de overwinning! Stemmen kan op: https://rookvrijegeneratie.nl/awards/.  


Kies voor de categorie ‘Personen’ en lees het verhaal van Filip. 

Stemmen kan tot en met 13 maart. 

Reacties

Olivier Kruijt
Gestemd! Goed initiatief!
Filip Verschoor
Ik ben inmiddels naar de 4e plek gestegen. Een mooie stijgende lijn dus. Dank aan iedereen die gestemd heeft of nog gaat stemmen.

Reageer op het nieuws