header3.png header2.png header11.png header13.png header12.png header4.png header8.png header7.png header14.png header1.png header6.png header5.png header9.png header15.png header10.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Hoera het bedrag is binnen!

1-5-2019
Nieuwsafbeelding

Update:

Wat mooi! Het streefbedrag is binnen, we hebben meer dan € 1.000,- samen bij elkaar gebracht. En er zijn in totaal 15 'Vrienden van HVB' waarvan 1 team (Veteranen B) € 200,- heeft geschonken. Deze vrienden gaan een plekje krijgen op het bord in het clubhuis wat we gaan maken. 

Alle vrienden van HVB, klein en groot: Dank jullie wel! En nu heerlijk in het zonnetje zitten op de banken

Update:

Update: nog € 50,-. Vijf keer € 10,- of nog 1 vriend van HVB.. We zijn er bijna!

__

Wow! Dat gaat goed, de donaties komen vlot binnen. Van € 1, tot al 10 'Vrienden van HVB' en alles wat daar tussen zit.  En een donatie van € 200,- door Veteranen B. Nog € 250,- en we kunnen beginnen met bouwen. Elke bijdrage van klein tot minder klein (of een teambijdrage)  is nog steeds van harte welkom; we zijn er bijna!! 

Toeschouwersbanken

De Crowdfundactie start! In de nieuwsbrief van maart werd de uitslag van de stemming bekend gemaakt; de meeste stemmen gingen naar de toeschouwersbanken. Als sponsorcommissie hebben we de kosten van de banken op één rijtje gezet. En.. Het goede nieuws: Snoei Tuinmaterialen uit Bleiswijk helpt ons al een flink handje en een aantal leden starten nu met het in elkaar zetten van de de banken. Om alles af te krijgen hebben we nu nog ongeveer € 1.000,- nodig. 

Help mee! Spaar mee! Doneer en als je € 50,- of meer doneert word je ‘Vriend van HVB’. Voor de 'Vrienden van HVB' maken we een speciaal mooi aandenken in het clubhuis. Wij gaan ervoor, jullie ook? En ieder jaar kun je zelf bepalen of je weer mee doet of niet. Dus niets is verplicht, alles is welkom en wordt enorm gewaardeerd! De actie loopt tot 15 mei.

Ga naar de website, rechts onder de knop 'inloggen' staat een link naar de crowdfundingactie.

Of klik hier voor je donatie: ik help HVB

Alvast bedankt!

Reacties

Arjen van der Burg
top aktie.
Rob Harkema
Zojuist namens Veteranen B € 200 overgemaakt. Welk team volgt!

Reageer op het nieuws