header1.png header2.png header15.png header10.png header14.png header13.png header3.png header4.png header7.png header9.png header8.png header6.png header5.png header11.png header12.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Za collecte voor Stichting Jarige Job

22-5-2019
Nieuwsafbeelding
Deze zaterdag organiseert Bibi Lans (MB2) een collecte voor 'Stichting Jarige Job'. Bibi liep maatschappelijke stage bij de stichting en wil de stichting graag helpen. 

De stichting geeft kinderen een verjaardagsbox. In Nederland zijn er maar liefst 61.000 kinderen waarvoor een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school niet vanzelfsprekend zijn. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautjes, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek. 

Stichting jarige job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox, want ieder kind verdient een verjaardag! Een verjaardagsbox kost EUR 35,-, de stichting is afhankelijk van donaties.

Help jij mee? Bij de bar staan collectebussen en je kunt ook een (klein) bedrag extra pinnen.  Wil je meer weten? Kijk dan op de website www.stichtingjarigejob.nl

Namens Bibi alvast bedankt!

Reacties

Wieke Schweers
mooi initiatief 👍👍

Reageer op het nieuws