header4.png header10.png header3.png header11.png header13.png header6.png header2.png header5.png header7.png header14.png header9.png header8.png header12.png header15.png header1.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Nieuwe sponsor: Martin van der Wel Tweewielers

13-2-2020
Nieuwsafbeelding
Nieuwe sponsor: Martin van der Wel Tweewielers

HVB kent een nieuwe sponsor: Martin van der Wel Tweewielers te Bergschenhoek. Als fanatiek wielrenner en sportfanaat steunt Martin graag de hockeyclub waar zijn nichtjes Amber en Sofie lid van zijn. 

Bij Martin van der Wel Tweewielers, sinds 2003 een begrip in Lansingerland, weten ze wat fietsbeleving is. Het verkopen en onderhouden van fietsen is een vak dat zij met plezier en passie uitvoeren. In het assortiment vindt u de nieuwste modellen tweewielers, zoals de brede, gespecialiseerde assortiment e-bikes. Maar ze hebben ook nieuwe en gebruikte stadsfietsen, toerfietsen, transportfietsen en kinderfietsen. Kijk op www.vanderweltweewielers.nl voor meer info. 
Ze hebben zich gespecialiseerd in racefietsen van Wilier. In de aparte winkel, Italian Cycle Experience, gelegen in het zelfde pand, vindt u diverse topmerken die samen zijn te stellen naar uw wensen. Kijk op www.italiancycle-experience.nl voor meer info. 

Dus mocht je met een lekke band komen te staan of naar een goede kwalitatieve fiets op zoek zijn, bezoek Martin van der Wel Tweewielers dan eens in Bergschenhoek! 

Reacties

Linda Laukens
goed geregeld👍
Meinhardt Schwengle
Dat is mooi.

Reageer op het nieuws