header11.png header12.png header8.png header13.png header15.png header14.png header7.png header10.png header6.png header4.png header1.png header3.png header2.png header5.png header9.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Ben jij er weer klaar voor?

4-6-2020
Nieuwsafbeelding

DEZE ZOMER OP HV BLEISWIJK, DE NEXT LEVEL TRAININGSDAGEN!

Na overleg met het RIVM, de gemeente en de zekerheid dat we aan alle richtlijnen kunnen voldoen gaan we deze zomer het veld weer op. Onze partner Kicks n Sticks heeft de afgelopen weken de draaiboeken succesvol getest bij een aantal verenigingen en samen organiseren we super gave trainingsdagen voor kids van 04 t/m 14 jaar.


Next Level Trainingsdagen data:

  • 20 & 21 juni 2020


We hebben enorm veel zin in om er fantastische dagen van te maken. We gaan aan de slag met nieuwe hockey skills, tricks en challenges en uiteraard mogen de meettrainingen niet ontbreken. Tijdens de trainingsdagen zijn de richtlijnen van het RIVM, de protocollen van het NOC-NSF en de protocollen van de KNHB leidend. Er zullen daardoor bepaalde aanpassingen zijn.


Om de trainingsdagen zo leuk en leerzaam mogelijk te maken worden deze onderverdeeld in drie leeftijdscategorieën: 4-5, 6-8, 9-11 en 12-14 jaar.
De trainingsdagen beginnen tussen 8:30 en 9:30 en eindigt tussen 15:00 en 16:00, in verband met de maatregelen geldt hier een Kiss & Ride en zijn ouders niet welkom op het complex. Voor het halen en brengen van de kids werken we met tijdslots die per mail voorafgaand aan de trainingsdagen naar de deelnemers wordt verzonden.Dit wil je niet missen! Dus wacht niet te lang en schrijf je in via 

https://kicksnsticks.eu/zomer2020/


Datum & kosten

Datum:20 & 21 juni 2020
Locatie:HV Bleiswijk terrein
Kosten:€105,-  2 trainingsdagen
*De trainingsdagen zijn inclusief Indian Maharadja shirt.

 

Vragen of meer informatie? Ga naarhttps://kicksnsticks.eu/zomeractiviteiten/

 

Plaatje van een hockeyende jongen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws