header9.png header3.png header12.png header11.png header14.png header2.png header6.png header4.png header5.png header7.png header13.png header1.png header15.png header8.png header10.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Volvo Niham zet sponsorcontract voort!

20-1-2021
Nieuwsafbeelding

Volvo Niham verlengt sponsorcontract met HVB

 
Goed nieuws voor HVB! Afgelopen week werd bekend dat Volvo Niham de Volvo Clubbonus en de Volvo Clubbonus Selekt voor HVB heeft verlengd tot eind 2021.

 

 Wat houdt de Volvo Clubbonus in?

HVB ontvangt een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel een ouder/verzorger van een lid van HVB. Daarnaast geeft Volvo Car Nederland ook € 500 bonus aan HVB bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van HVB.

 We zijn dan ook verheugd mee te delen dat Volvo Niham en HVB hun overeenkomst wederom hebben verlengd. Leuk te melden is dat in de afgelopen 2 seizoenen er elk jaar een Volvo Club-bonus is uitgekeerd aan de club. HVB bedankt hiervoor Volvo Niham en natuurlijk de leden die bij hun aankoop ook aan de club dachten en kenbaar hebben gemaakt dat zij lid van HVB waren!

Dus heb je interesse in een nieuwe Volvo of een Volvo selekt occasion? Ga dan langs bij Volvo Niham en laat bij aankoop weten dat je lid bent van HVB. Voor meer informatie, zie https://www.niham.nl/info/in-the-spotlight/volvo-club-bonus.

Let op: dit sponsorbedrag wordt door Volvo Nederland ter beschikking gesteld; het gaat uiteraard niet ten koste van de eventuele korting of inruilwaarde die Volvo Niham jou biedt. Het kost je dus niets, maar levert HVB wel een mooi bedrag op!

Laat ook de sponsorcommissie even weten dat je een bestelling geplaatst hebt ([email protected]).

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws