header15.png header8.png header1.png header9.png header12.png header13.png header11.png header14.png header6.png header3.png header10.png header5.png header7.png header2.png header4.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Kicks n Sticks - Zomerkamp 20/21 augustus

9-7-2021
Nieuwsafbeelding

Zomerkamp HVB op 20 & 21 augustus 2021

 

De zomer komt er weer aan en dat betekent, bijna zomervakantie! Tijdens de zomervakantie kan je dit jaar weer meedoen met een te gek hockeykamp van Kicks n Sticks. Er komt namelijk weer een super gaaf kamp op 20 & 21 augustus. Het kamp zitten vol met challenges, te gekke hockeyoefeningen en oneindig veel sportplezier. Deze zomer nog uitdagender, nog meer meettrainingen en nog meer FUN! 

Doe mee aan de meettrainingen en check je resultaten in jouw persoonlijke digitale paspoort!

Algemene informatie

Het hockeykamp is voor kids van 4 t/m 15 jaar oud. De kids worden ingedeeld in hun eigen leeftijds-categorie zodat ze allemaal op hun eigen niveau en met leeftijdsgenootjes aan de slag kunnen. Het kamp zal starten om 9:00 uur en eindigen rond 15:30. 

De kosten voor een kamp zijn €115,-

incl. Indian Maharadja t-shirt!

Dus wacht niet te lang en schrijf je in via

https://kicksnsticks.eu/kampen/

 * Tijdens de zomerkampen zijn de richtlijnen van het RIVM, de protocollen van het NOC-NSF en de protocollen van de KNHB leidend en daardoor zullen er bepaalde aanpassingen zijn. Vragen of meer informatie over de maatregelen die we nemen op basis van de richtlijnen van het RIVM, de gemeente en de KNHB: ga naar onze website.


 


Reacties

Denise van Spall
Super leuk
Charles van Vlijmen
wat gaaf. Veel plezier!!!!

Reageer op het nieuws