header9.png header5.png header2.png header8.png header14.png header15.png header13.png header3.png header12.png header11.png header1.png header4.png header7.png header6.png header10.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Ter informatie: scenario's coronamaatregelen na 25 januari a.s.

19-1-2022
Nieuwsafbeelding
Vandaag hebben wij van de KNHB onderstaande opties ontvangen m.b.t. zaalcompetitie:

Opheffen van de maatregelen
* Als het kabinet op 25 januari aangeeft dat competitie wedstrijden weer hervat mogen worden Start de KNHB direct  per 29 januari de competitie weer op. Het gaat dan om de weekenden 29 en 30 januari, 5 en 6 februari, 12 en 13 februari en 19 en 20 februari. In totaal zouden we dan ruim 65% van de gehele zaalcompetitie gespeeld kunnen hebben en heeft iedereen toch nog kunnen genieten van het spelen van competitiewedstrijden.

Verlenging maatregelen op 25 januari

* Als echter het verbod op spelen van competities op 25 januari a.s. wederom wordt verlengd, dan blijft er nog een te beperkt deel van de te spelen zaalcompetitie over. Het wordt dan organisatorisch te lastig om deze nog op een goede manier te spelen. Mocht de overheid op 25 januari besluiten dat competitie spelen nog niet is toegestaan, dan worden door de KNHB zowel de zaalhockeycompetities als de midwintercompetities helaas beëindigd en als niet uitgespeeld beschouwd. We gaan ons vervolgens met volle energie richten op de herstart van de veldcompetitie. Onderlinge wedstrijden op het veld dan wel in de (blaas)hal kunnen uiteraard dan wel gewoon nog steeds georganiseerd en gespeeld worden.


Wij willen jullie vragen om met bovengenoemde scenario’s rekening te houden.

Zodra wij op 25 januari meer weten zullen wij jullie verder informeren.