header12.png header7.png header15.png header2.png header4.png header10.png header8.png header13.png header6.png header1.png header11.png header5.png header9.png header14.png header3.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Een goed begin is…

10-3-2022
Nieuwsafbeelding
Een goed begin is het halve werk!

Komend weekend mogen we weer wedstrijden spelen. Heerlijk, wij kijken er naar uit! En de herstart van de competitie beginnen we gelijk goed met een zeer fraaie sponsoraanbieding voor elk team.

Op de foto zie je speelsters van MA1 bij het watertappunt. Een mooi en sportief welkomstbord is het geworden. En met het warmere weer extra aangenaam om een slokje te nemen of je bidon te vullen.

Wat zou het mooi zijn als je als team nu een eigen krat hebt voor je team. Met 1 druk op de knop je teamkrat in 1 keer vullen. En… laat dat nu dus de sponsoraanbieding zijn. Komend weekend krijgt elk team zijn eigen teamkrat uitgereikt.

Een echt speciaal voor HVB gemaakt krat met stickers erbij van je teamnaam. Hoe het eruit ziet zie je zaterdag! Je krat kan afgehaald worden tussen 11:30 uur en 14:00 uur. Het 1e krat reiken we uit aan MD1. Dank, veel dank gaat uit naar Anthura als sponsor. Wij zijn er erg blij mee!

De Sponsorcommissie 

PS: Deze zaterdag verkopen we ook weer de uitshirts. Mocht je er nog geen hebben dan ben je van harte welkom. Heb je aan vraag aan de sponsorcie? Of wil je ons helpen als commissielid? Mail ons op [email protected]

Reacties

Florine Smits
wat leuk!!
Linda Laukens
heel gaaf, bedankt Anthura!
Patricia van den Kieboom-van der Burgh
Anthura en sponsorcommissie enorm bedankt hiervoor 😃

Reageer op het nieuws