header8.png header15.png header9.png header10.png header5.png header12.png header14.png header13.png header4.png header11.png header6.png header3.png header2.png header1.png header7.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Teamindeling

Teamindelingsbeleid december 2021

Introductie
HVB streeft ernaar om de teamindelingen in de jeugd transparant, eerlijk en objectief te laten verlopen. De doelstelling hierbij is dat we voor iedere speler een zodanig plek in een team vinden waarbij hij/zij zowel sportief als sociaal gezien het beste past. Verschillende interpretaties van hockeykwaliteit en de individuele voorkeuren van ouders, spelers en teams kunnen voor veel discussie zorgen. Daarom vinden we het belangrijk om het HVB jeugdbeleid en de achterliggende selectiecriteria op een duidelijke manier te verwoorden.


Hockeytechnisch beleidsplan
Een uitgebreide omschrijving van het teamindelingsbeleid voor de teams binnen HV Bleiswijk is te vinden in de persoonlijke omgeving van de leden op deze website. Hiervoor dien je in te loggen op de homepage. Vervolgens vind je onder club-documenten-TC het Hockeytechnisch beleidsplan van HVB.  


Bekendmaking teamindeling

De teamindeling, zoals in het Hockeytechnisch beleidsplan beschreven, zal aan/vòòr het begin van het hockeyseizoen worden (bekend) gemaakt.