header12.png header2.png header7.png header9.png header4.png header14.png header5.png header11.png header10.png header13.png header15.png header6.png header8.png header1.png header3.png
Afgelastingen
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

BSO de Kanjers


Sinds 1 augustus 2016 is bij  HVB is de leukste BSO van Lansingerland gevestigd

BSO De Kanjers - Ontdek en Doe BSO. 

Bij de Kanjers krijgt elk kind de kans geven om zich in een veilige omgeving te ontwikkelen en ontplooien.Onder toezicht van ons professioneel en gediplomeerd team wordt elke dag een leuke sfeer gecreëerd. De sportlocatie van HVB bied kinderen veel bewegingsruimte waarin veilig en vertrouwd gespeeld kan worden.

Gelegen aan een groene – sportieve omgeving is elke dag weer een nieuw avontuur. Wij vinden het belangrijk dat kinderen na schooltijd lekker in alle vrijheid kunnen ontspannen en spelen in een andere omgeving dan het schoolgebouw. Zo kunnen zij een beter onderscheid maken tussen school en vrije tijd.

BSO de Kanjers werkt met een pedagogisch programma waarin het centrale thema "ontdekken en doen” telkens terug komt. Het programma bevat het onderdeel sport, waardoor de kinderen veel bewegen en buiten zijn. Een ander onderdeel in het programma is creatief en expressie, waarin we de kinderen activiteiten bieden op gebied van knutselen, dansen en toneelspelen. Tijdens de opvanguren staat de kinderparticipatie voorop. Dit houdt in dat de kinderen mogen meedenken en zelf bepalen wat ze uiteindelijk willen doen.

Samenwerking met HVB
BSO de Kanjers werkt nauw samen met HVB. Samen zorgen we voor een gezellige inrichting van het clubhuis; wensen of ideeën hiervoor zijn van harte welkome. Verder werken we aan het plaatsen van een speeltoestel en uiteraard willen we met HVB hockey- en andere activiteiten organiseren. En dat maakt het voor de kinderen nog leuker!

De openingstijden van de BSO zijn:
ma: 14:30 - 18:30 uur
di: 14:30 - 18:30 uur
wo: 11:30 - 18:30 uur
do: 14:30 - 18:30 uur
vr: 11:30 - 18:30 uur

Wil je meer weten?
Wil je meer weten over de leukste BSO van Lansingerland? Ga dan naar de website (www.bsodekanjers.nl). Of kom langs bij HVB en maak een vrijblijvende afspraak om uw kind eens te laten wennen.