header12.png header14.png header7.png header6.png header15.png header9.png header5.png header2.png header13.png header11.png header10.png header3.png header8.png header1.png header4.png
Afgelastingen
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Proeftrainen

Kom een keer proeftrainen!

Kinderen en volwassenen zijn van harte welkom om te komen uitproberen of hockey iets voor hen is (proeftrainen). Zij kunnen 3 keer komen meetrainen in hun eigen leeftijdsgroep. Daarna moeten ze beslissen of ze lid willen worden van de vereniging.

Hoe kan ik mij(n kind) aanmelden om te komen proeftrainen?

Door het invullen van het aanmeldingsformulier. De betreffende coördinator neemt dan contact met u op over de dag waarop u of uw kind met proeftrainen wil beginnen. U hoort waar en wanneer de training is, en wie de trainer is. 

Daarom is het voor het proeftrainen dat u het formulier invult. Bij de bevestiging krijgt u ook een machtigingsformulier, als u(w kind) na 3x proeftrainen besluit om lid te worden, moet het machtigingsformulier worden toegezonden aan de ledenadministratie.

Is er speciale kleding nodig om te komen proeftrainen?

Bijzonder aanbevolen is een gebitsbeschermer (te koop in sportzaken voor ongeveer 6 Euro, zelf op maat maken, zie gebruiksaanwijzing) en scheenbeschermers. Een hockeystick kan tijdens het proeftrainen worden geleend van de vereniging. Gymschoenen zijn tijdens het wennen voldoende.